Hyvää huomenta kaikille!!

Mun aamu alko puolen tunnin lenkillä Nemin kaa :) ihanaa kun on pakko liikkua,en usko et yksinäni lähtisin yhtää mihinkää lenkille varsinkaan aamulla mut nyt on pakko :)

Polveen on sattunu nyt muutaman päivän ajan iha helkkaristi :'( (tähystetty jo kaks kertaa) En anna ton polveen sattumisen silti pilata tän päivän fiilistä,kipulääke naamariin ni hetken on hyvä olla.

Mä niin odotan et ne sossut rupeis jo tekee jotta sen purkuhakemuksen hyväks,kuha nyt eivät hukkais papereita. Juhon kanssa soiteltiin tiistaina,kerto että koulussa oli ollut kivaa ja siellä oli ruokana pastaa,läksyjäkin oli tullut mut onneks Juho tykkää läksyjen teosta ei ainakaan äitiinsä oo tullu siinä asiassa,epäilen kyllä ettei isäänsäkkään.

Juhon kanssa joka kerta kun soitellaan niin kerrotaan kuinka paljon toisiamme rakastetaan ja lähetetää pusuja puhelun päätteeksi,ja aina Juho haluaa puhua myös Mikan kanssa. On ihanaa et Mikakin on Juholle tärkeä ovat ku paita ja peppu ku Juho on täällä. Juho onki sanonu Mikalle et *Mika oot paras iskä* :') Sillon tuli tällä äidillä onnenkyynel silmään ku meni suihkuun.

Mut joo nyt rupeen väketää ittelleni aamupalaa.. :)  Heippa :)